We produceren onze sluitingen via spuitgieten

Door deze techniek en veelal klant specifieke matrijzen gebruiken we onze kennis en vaardigheden om hoogwaardige sluitingen te leveren die voldoen aan alle wensen en eisen van onze klanten.

Een gestandaardiseerd park voor spuitgieten …

Ons machinepark is zo gestandaardiseerd mogelijk. En dat is een bewuste keuze. Hiermee kunnen we altijd efficiënt en flexibel op elke klantvraag inspelen. Flestic heeft 26 machines voor kunststof spuitgieten. De sluitkracht van de spuitgiet machines varieert van 35 tot en met 100 ton. Er zijn altijd meerdere machines van een bepaalde grootte beschikbaar. Zo garanderen we de flexibiliteit van de levering.

… met enkelvoudige en meervoudige matrijzen

Een matrijs kan één of meerdere sluitingen tegelijk produceren. Dit noemen we ook wel matrijsvoudigheid of een aantal caviteiten. Of het slim is te kiezen voor één of meerdere caviteiten hangt af van het aantal sluitingen, de afmetingen van het product en de prijs die u wilt betalen. Op eenzelfde machine zijn de productiekosten per product bij een meervoudige matrijs lager dan bij een enkelvoudige matrijs, maar de matrijskosten zijn wel hoger. Aangezien Flestic is gespecialiseerd in maatwerk adviseren we u natuurlijk over welke optie voor u het beste is.

Informatie aanvragen?

Voor elk productieproces zijn er verschillende producten, materialen en vormen denkbaar. Wilt u daar meer over weten, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Klik hieronder dan naar onze aanvraag pagina.


Informatie aanvragen

Postadres
Flestic B.V.
Postbus 240
8250 AE Dronten

Bezoekadres
Flestic B.V.
Pioniersweg 32
8251 KN Dronten

Telefoon
+31 321 316 510
E-mail
info@flestic.com