Van een bidon die energie geeft …

Succesvol sporten is alleen mogelijk als u voldoende drinkt. Anders verzuren uw spieren eerder, krijgt u hoofdpijn, of wordt u snel moe. Bovendien bevordert drinken het herstel na het sporten. Daar is de bidon voor uitgevonden. Bidons wegen weinig, liggen gemakkelijk in de hand, en zijn – als ze van goede kwaliteit zijn tenminste – gemakkelijk schoon te maken.

Specialist in bidons

Flestic heeft zich in de afgelopen twintig jaar ontwikkeld tot de specialist in het produceren van sportflessen. We verkopen deze bidons van hoge kwaliteit via onze zusteronderneming Eurobottle. U leest er meer over op www.eurobottle.nl.

… tot een lijmflacon die werkt

Niks vervelender dan een lijmverpakking waarvan de schenkopening verstopt zit, of een verfverpakking waar veel te veel of juist te weinig verf uit komt. Daarom maken wij verpakkingen die gewoon werken. En daar hebben we inmiddels 35 jaar ervaring in. Zo kiezen we materialen en sluitingen met uitschenkopeningen die het gemakkelijk maken om te doseren. En dat levert gebruiksgemak op. En zit de knutselsessie erop? Dan is de verpakking ook weer uitstekend afsluitbaar. Zodat de verf of lijm niet uitdroogt, maar maximaal houdbaar blijft.

… en alles wat daartussen zit

We doen natuurlijk meer dan bidons en lijmflessen maken. U las eerder op onze site al over verpakkingen voor onder meer food en cosmetica. En dan hebben we het nog niet eens gehad over wat we doen in de industriële hoek. Bijvoorbeeld mestverpakkingen, petrolverpakkingen en verpakkingen voor schoonmaakmiddelen. Wilt u er meer over weten? Neem gerust contact met ons op. Dan vinden we de beste oplossing voor uw vraag.

Postadres
Flestic B.V.
Postbus 240
8250 AE Dronten

Bezoekadres
Flestic B.V.
Pioniersweg 32
8251 KN Dronten

Telefoon
+31 321 316 510
E-mail
info@flestic.com