Een mooi product in een hoogwaardige verpakking

Wie persoonlijke verzorging zegt, zegt ook: een aantrekkelijk verpakking. En dat betekent een mooie vormgeving. Bij Flestic is dat geen probleem, omdat we extrusieblaasmachines hebben. En juist de techniek extrusieblazen biedt een grote vormvrijheid. Bijvoorbeeld voor het maken van grepen aan de fles. Daarnaast heeft Flestic spuitgietmachines waardoor men passende sluitingen kan produceren. Een totaaloplossing dus zodat u zich kunt concentreren op de inhoud!

Een aantrekkelijke verpakking heeft bovendien een constante kleur. Wij kleuren de flacons en potten op de machines zelf in. Bovendien voeren we standaard kwaliteitscontroles uit, waardoor we afwijkingen snel waarnemen en direct bij kunnen sturen. En daarmee kunnen we de kleurconstantheid perfect beheersen.

Personal care betekent ook een verpakkingsoplossing die bestaat uit zuivere grondstoffen. Wij gebruiken alleen eerste keus materialen. En materiaal of afval dat buiten het productieproces is geweest, gebruiken we niet opnieuw. Zo voorkomen we vervuiling van het materiaal.

Voor de consument zijn personal care producten vaak kostbaar. De klant wil waar voor zijn geld, en dus ook dat het product zich goed houdt in de fles. Daarom zijn de kwaliteit van de afdichting en de barrière eigenschappen van groot belang. Wij adviseren u graag over welke kunststoffen u het beste kunt gebruiken, en welke wanddiktes voor u optimaal zijn, zodat uw flacon of pot precies de producteigenschappen heeft die u wilt.

Meten is weten


Natuurlijk is het belangrijk dat u de combinatie tussen de verpakking en het af te vullen product goed test. Wij ondersteunen u daar graag bij. Bijvoorbeeld door samples voor het testen beschikbaar te stellen.

Wij doen ook onze eigen testen. Flestic heeft een eigen kwaliteitsmanagement systeem geïmplementeerd. Hiermee monitoren we het kwaliteitssysteem en de kwaliteitscontroles continu. Het resultaat voor u: de kwaliteit van uw verpakking blijft steeds gewaarborgd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Flestic

Dat gaat een stap verder dan het laten werken van de machines op groene energie. MVO heeft in onze ogen te maken op verduurzamen van elke element in je organisatie. Personeel, producten, machines en materialen, maar ook klantrelaties. Hiervoor is er een manifest op gesteld. Klik hier voor meer informatie.

Informatie aanvragen?

Voor elk productieproces zijn er verschillende producten, materialen en vormen denkbaar. Wilt u daar meer over weten, een offerte aanvragen of een afspraak maken? Klik hieronder dan naar onze aanvraag pagina.


Informatie aanvragen

Postadres
Flestic B.V.
Postbus 240
8250 AE Dronten

Bezoekadres
Flestic B.V.
Pioniersweg 32
8251 KN Dronten

Telefoon
+31 321 316 510
E-mail
info@flestic.com