Groen en duurzaam verpakken

Flestic B.V. realiseert zich dat het haar bestaansrecht ontleent aan het feit dat het zich niet op zichzelf concentreert, maar duidelijk opereert als onderdeel van de keten en in samenwerking met haar omgeving..

Flestic B.V. maakt op maat gemaakte, innovatieve en duurzame verpakkingen. We investeren in gerecyclede kunststoffen en biobased ontwikkelingen. Flestic B.V. realiseert zich dat het haar bestaansrecht ontleent aan het feit dat het zich niet alleen op zichzelf concentreert, maar duidelijk opereert als onderdeel van een circulaire economie en in samenwerking met haar omgeving. De zorg voor het milieu wordt gedemonstreerd door zijn sterke stimulerende rol bij het gebruik van biobased kunststoffen voor de productie van verpakkingen.

Om dit te onderstrepen, heeft Flestic 's werelds eerste echte biobased-sportfles ontwikkeld in samenwerking met zusterbedrijf Eurobottle. Flestic B.V. gebruikt biobased plastic van Braskem, dat tot wel 96% groene PE bevat. Naast de biobased producten heeft Flestic met succes verpakkingen geïntroduceerd die gemaakt zijn van 100% post-consumer gerecycleerde kunststoffen.

Alle Flestic-verpakkingen zijn ook 100% recyclebaar. Met deze innovaties bouwen we verder aan een gesloten circulaire economie waarin we het gebruik van grondstoffen willen verminderen, recycling willen bevorderen en de afvalproductie willen beperken. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid door de ecologische voetafdruk van menselijke activiteit te verkleinen.

 

Postadres
Flestic B.V.
Postbus 240
8250 AE Dronten

Bezoekadres
Flestic B.V.
Pioniersweg 32
8251 KN Dronten

Telefoon
+31 321 316 510
E-mail
info@flestic.com