Marcel's Green Soap kiest voor 100% post consumer!

Flestic B.V. maakt op maat gemaakte innovatieve duurzame verpakkingen. We investeren in gerecyclede kunststoffen en biobased ontwikkelingen die gerecycleerd zijn door de consument. Naast de biobased producten heeft Flestic met succes verpakkingen geïntroduceerd die gemaakt zijn van 100% post-consumer gerecycleerde kunststoffen. Alle Flestic-verpakkingen zijn ook 100% recyclebaar.

Een mooi voorbeeld van deze duurzame ontwikkelingen zijn de flessen die Flestic B.V. maakt voor Marcel’s Green Soap. Tijdens zijn zoektocht naar een flessenblazer die het aandurfde om met gerecycled kunstof te werken kwam Marcel Belt terecht bij Flestic. Naast volledig natuurlijke en voor 99% afbreekbare ingrediënten kiest Marcel voor 100% post consumer gerecycleerde flessen van Flestic.

Met deze innovaties bouwen we verder aan een gesloten circulaire economie waarin we het gebruik van grondstoffen willen verminderen, recycling willen bevorderen en de afvalproductie willen beperken. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid door de ecologische voetafdruk van onze menselijke activiteit te verkleinen.

 

 

 

 

 

 

 

Postadres
Flestic B.V.
Postbus 240
8250 AE Dronten

Bezoekadres
Flestic B.V.
Pioniersweg 32
8251 KN Dronten

Telefoon
+31 321 316 510
E-mail
info@flestic.com