-1979

Aan kwaliteit blijf je werken

Kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit: u verwacht van ons een kwalitatief hoogwaardig product en de dienstverlening die daarbij hoort, en wij leveren dit. Zo simpel is het. Ons kwaliteitsbeleid is gericht op: ‘het minimaal voldoen aan de verwachtingen van de klant binnen gekozen, wettelijke en gecommuniceerde grenzen’.

Kwaliteit is geen statisch begrip. We streven voortdurend naar verbetering van onze processen en werkwijzen. Zodat we ons blijven onderscheiden van onze concurrentie en we de klanttevredenheid steeds verder verhogen. Wij maken dit voor u het liefst zichtbaar in de praktijk: dat uw ervaring met ons overeenkomt met uw verwachting. Om dit ook meetbaar, inzichtelijk en tastbaar te maken, laten we ons kwaliteitsmanagementsysteem door een externe instantie certificeren volgens de ISO 9001 en ISO 22000-standaarden.

ISO 22000

Het leveren van verpakkingen om uw levensmiddel te beschermen is geen sinecure. We nemen dat dan ook uiterst serieus. De vorm, kleur, maatvoering en afdichting van uw verpakking zijn van de hoogste kwaliteit. En – minstens zo belangrijk – we produceren de verpakking in een schone en veilige omgeving. Bovendien voldoen de materialen die wij voor uw verpakking gebruiken, aan de laatste wet- en regelgeving op het gebied van voedselcontactmaterialen. Dat zijn geen loze woorden. Lloyd’s Register heeft ons sinds 2009 gecertificeerd volgens de ISO 22000 standaard.

Hiervoor is een uitgebreide risicoanalyse van onze organisatie en onze productieprocessen uitgevoerd. Op basis hiervan, en het basisvoorwaardenprogramma van BRC IOP hebben we ons voedselveiligheidssysteem ingericht.

Download hier ons meest recente ISO 22000-certificaat.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Sinds 2005 wordt ons kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd door Lloyd’s Register. Zo geven we onze klanten het vertrouwen dat we blijvend kunnen voldoen aan hun wensen en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn. De nadruk ligt hierbij op ‘ blijvend’. Want de markt, de wetgeving en de wensen van klanten veranderen in de loop van de tijd. Door op een gestructureerde, systematische wijze te werken aan verbeteringen, werken we aan een continue verhoging van de klantentevredenheid.

Download hier ons meest recente ISO 9001 certificaat.

Package Data File

Omdat wij u in staat willen stellen om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de door ons geleverde producten, hebben wij een document opgesteld dat wij Packaging Data File noemen. In dit document beschrijven wij onder andere hoe onze producten het beste bewaard en gebruikt kunnen worden en informeren wij u over traceability en voedselveiligheid. Wij adviseren u dan ook om kennis te nemen van dit document.

Download hier ons meest recente Package Data File.

Algemene Voorwaarden

Op alle leveringen van Flestic zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Hierover willen wij vooraf graag duidelijk communiceren.

Download hier ons meest recente Algemene Voorwaarden.

Meer weten?

Bel ons op +31 321 316 510

Meer contactgegevens

Postadres
Flestic B.V.
Postbus 240
8250 AE Dronten

Bezoekadres
Flestic B.V.
Pioniersweg 32
8251 KN Dronten

Telefoon
+31 321 316 510
E-mail
info@flestic.com